eHealth modules

De Preventiedienst biedt in samenwerking met Therapieland praktische en efficiënte onlinecoachingsprogramma’s aan voor werknemers. Deze programma’s zijn een vast onderdeel van de interventiemodules van De Preventiedienst. De modules van Therapieland bevatten inspirerende video’s en animaties en zijn speciaal ontwikkeld om de werknemer op een prettige manier te ondersteunen. De werknemer raakt gemotiveerd door de modules en dat leidt tot hoge therapietrouw! Ook kan de sociale omgeving van de werknemer betrokken worden in de modules, zoals de partner, familie en vrienden. Zij krijgen handvatten hoe om te gaan met de problematiek van de werknemer.

Aanpak en resultaat

De Preventiedienst zet opdrachten en methoden klaar zodat werknemers tussen de behandelgesprekken door zelf aan de slag kunnen. Daardoor zijn werknemers:

  • beter voorbereid op de gesprekken
  • wordt hun zelfredzaamheid vergoot
  • worden zij medeverantwoordelijk voor ‘hun’ traject
  • in staat prioriteiten te stellen in zijn of haar werkzaamheden
  • in het werk succesvoller en productiever

De behandelaars van De Preventiedienst monitoren de voortgang en resultaten en adviseren de werknemer daar waar nodig.

Aanbod

De Preventiedienst biedt een breed scala aan eHealth coaching modules, die perfect zijn afgestemd op onzeinterventiemodules. Om te bepalen welke modules het beste ingezet kunnen worden is overleg met de werkgever, de werknemer(s) en een inventarisatie van relevante kenmerken van de afdeling en/of organisatie van belang. De deskundigen van De Preventiedienst organiseren dit vlot en efficiënt.

Kosten

  • De kosten van eHealth zijn inbegrepen in de prijs van interventies.
  • Het is mogelijk om de eHealth modules los te bestellen. De kosten zijn dan € 30,00 per module/ aanmelding, exclusief 21% BTW, inclusief online ondersteuning.